Compacte stijlvolle WiFi smartphone ontworpen voor de zorg

Hertek introduceert een nieuwe smartphone, speciaal ontworpen voor de zorg. De Spectralink Versity 92-serie biedt een compacte mobiele WiFi smartphone oplossing zonder in te leveren op stijl, functies of spraakprestatie.

De smartphone is specifiek ontworpen voor branches zoals de zorgmarkt waarin een compacte alleskunner perfect aansluit bij de hedendaagse eisen en wensen van een zorgmedewerker.

Superieure geluidskwaliteit op WiFi

Net als zijn grotere broer, de Versity 96/96 series, beschikt de 92-serie over diverse accessoires in de vorm van toestel en accu laadrekken, riemclips en beschermtasjes. De gepatenteerde VQO-technologie van Spectralink zorgt voor een superieure geluidskwaliteit door ruisonderdrukking, echo-annuleringen en automatische geluidssterkte bepaling. Uitermate geschikt voor veeleisende spraakkritische Voice over WiFi omgevingen zoals in de zorg. Dankzij de geïntegreerde native SIP app is het bellen via het Wi-Fi netwerk eenvoudig en gebruiksvriendelijk.

De ingebouwde Push-to-Talk functie, de rode alarm toets bovenop het toestel en alle functionaliteiten van de Sonevo Care app maken van dit device een echte alles-in-1-smartphone! En dat in een uiterst handzaam formaat dat op vergelijkbare wijze als piepers gedragen kan worden.

Alle voordelen op een rij:

  • Gepatenteerde Voice Quality Optimization (VQO™) -technologie zorgt voor kristalheldere communicatie en superieure spraakkwaliteit tijdens roaming, met echo- en ruisonderdrukking.
  • De Versity 92-serie is compact en eenvoudig te dragen door diverse accessoires
  • Een 4.0-inch 800 × 480-scherm met een smalle vormfactor voor gemakkelijke grip en gebruik met één hand
  • Duurzaam ontwerp - IP65, water- en stofbestendig; valbestendig volgens MIL SPEC 810G
  • Vervangbare batterij die afzonderlijk kan worden opgeladen.
  • Laatste Android versie
  • Rode alarm toets bovenop toestel voor persoonsalarmering
  • Sonevo Care app gecertificeerd