Maximale vrijheid met leefcirkels XL

Hertek Care garandeert veiligheid en welzijn voor mensen in de zorg. Met ons Sonevo-platform creëren wij, als system integrator, zorgdomotica- en communicatie oplossingen op maat voor u. Met de toevoeging van de innovatieve oplossingen van SafetyTracer aan ons Sonevo-platform bieden wij uw cliënten diverse nieuwe mogelijkheden, zoals maximale vrijheid met leefcirkels XL.

Sonevo totaalconcept voor de zorg

SafetyTracer levert innovatieve oplossingen op het gebied van personenalarmering voor zowel ouderen als medewerkers. Deze oplossingen sluiten naadloos aan op het Sonevo totaalconcept voor de zorg van Hertek Care. Beide partijen zijn daarom recent de samenwerking aangegaan om de veiligheid en leefbaarheid van uw cliënten/bewoners te verbeteren.

Sjoerd Custers, Product Manager bij Hertek Care, licht toe: ”Door deze toevoeging aan ons portfolio van zorgdomotica- en communicatieoplossingen realiseert Hertek Care dat uw cliënten zich vrij kunnen bewegen waar ze maar willen, binnen een leefcirkels-XL concept. Tijdens een wandeling, in de winkel of gewoon thuis, uw cliënten voelen zich altijd veilig en er kan snel hulp worden geboden in geval van nood. Bescherming, veiligheid, hulp en comfort met één druk op de knop, overal ter wereld, 24/7.”

Geef uw medewerkers een veilig gevoel

Naast het bieden van veiligheid aan ouderen biedt SafetyTracer ook oplossingen op het gebied van persoonsbeveiliging. In omgevingen waar uw medewerkers alleen werken of regelmatig in gevaarlijke situaties verkeren, wilt u risico’s beperken en uw medewerkers een veilig gevoel geven. Ook hierin versterkt SafetyTracer het Sonevo zorgdomotica- en communicatie platform.

Interesse in een pilot? Neem vrijblijvend contact met ons op via marketing@hertek.nl