Opleidingen voor uw zorgmedewerkers

Het Sonevo platform, bestaande uit zorgdomotica- en communicatieoplossingen, zorgt voor een efficiënte en effectieve bewaking van uw cliënten. Een goed opgeleide organisatie is daarbij essentieel. Met de Sonevo opleidingen van Hertek haalt u alles uit de oplossingen en technologie waardoor uw zorgmedewerkers en cliënten meer rust, privacy en veiligheid ervaren.

Altijd up-to-date

Zorgdomotica- en communicatieoplossingen zijn een belangrijk hulpmiddel voor optimale zorgverlening. Door de razendsnelle ontwikkelingen is adoptie van nieuwe technologieën niet vanzelfsprekend. Uw zorgmedewerkers presteren optimaal wanneer hun kennis van Sonevo altijd up-to-date is. Dit is ook van belang voor zorgmedewerkers die flexibel ingezet of ingehuurd worden, waarbij het snel eigen maken van toegepaste werkmethodieken noodzakelijk is.

Haal het beste uit onze zorgoplossingen

De klassikale opleidingen bieden een passend opleidingsprogramma, afgestemd op het niveau en de verantwoordelijkheden van uw medewerkers en sluiten perfect aan op praktijksituaties. Naast klassikale opleidingen biedt Hertek ook een e-Campus. Met deze digitale leer- en kennisomgeving gebruiken uw zorgmedewerkers de oplossingen van Hertek optimaal. Ook biedt u dit de mogelijkheid om tijdelijk/ingehuurd personeel voorafgaand aan hun dienst snel op te leiden. De Hertek e-Campus is volledig in eigen beheer ontwikkeld voor zorgmedewerkers door didactisch professionals, productspecialisten en zorgtechnologen om het beste uit onze zorgoplossingen te halen! Na deelname aan de klassikale of online opleidingen is de inhoud beschikbaar in de Hertek e-Campus in de vorm van praktische e-Learnings.

Opleidingen voor uw zorgmedewerkers

Wilt u meer weten over wat Hertek voor u en uw
zorgmedewerkers kan betekenen op het gebied van van opleidingen? Neem contact met ons op!

Meer informatie aanvragen over Hertek opleidingen