Einde levenscyclus Penta 4000 brandmeldcentrale

De eerste generatie Hertek brandmeldcentrale Penta 4000 (ook bekend als series 1) is per omgaande einde levenscyclus. Dat betekent kortweg dat onderdelen nog leverbaar zijn zolang de voorraad strekt. Wilt u echter klaar zijn voor de toekomst, dan kan uw Penta 4000 brandmeldcentrale vervangen worden door haar opvolger. Deze Penta 6000 wordt inmiddels alweer geruime tijd en zeer enthousiast in de markt ontvangen. Onze productspecialisten zetten hun uitgebreide kennis graag in om u te ondersteunen waar nodig bij eventuele storing of vervanging.

Penta 4000 vervangen door Penta 6000

In 2005 introduceerde Hertek de Penta 4000 brandmeldcentrale. Inmiddels is de Penta brandmeldcentrale een begrip in de markt en kent deze centrale sinds 2012 alweer 2 opvolgers. Hierdoor verkocht Hertek in dat jaar haar laatste Penta 4000. Door de ontwikkelingen van afgelopen jaren, zijn wij op een punt aangekomen dat wij niet meer in staat zijn alle onderdelen van de Penta 4000 te leveren. Dit heeft ons doen besluiten om de ondersteuning voor de Penta 4000 centrale per omgaande officieel te stoppen. Bestaande servicecontracten zullen worden gerespecteerd en kijken we in geval van storingen samen naar de juiste oplossing.

De Penta 4000 is door de comptabiliteit van de nieuwe Penta 6000 eenvoudig te vervangen. Hiermee maakt u de stap naar de centrale die voldoet aan alle hedendaagse standaarden en profiteert u van haar uitgebreide mogelijkheden.

Support voor de Penta 4000

Penta 6000 dé meest flexibele, complete en betrouwbare brandmeldoplossing

De Penta 6000 brandmeldoplossing is backwords compatibel met eerdere systemen en daarmee ook perfect toepasbaar voor renovatieprojecten ter vervanging van een oudere Penta brandmeldcentrale (Penta 5000, Penta 4000).

Hertek lanceerde de tweede opvolger in de Penta-serie, de Penta 6000. Deze brandmeldoplossing is ontwikkeld met uw belangen voorop. Het innovatieve CoreProtocol® én de nieuw ontworpen melders/componenten maken de Penta 6000 brandmeldoplossing uiterst nauwkeurig, zeer betrouwbaar en flink tijdbesparend op het gebied van installatie, onderhoud en inbedrijfstelling.

Penta 6000 nog veiliger door innovatie

Ontdek de Penta 6000

Hertek specialisten helpen u verder

Als vanzelfsprekend denken wij graag mee over oplossingen? Onze productspecialisten zetten hun kennis graag in voor uw project.

Contact opnemen