Een optimaal presterende draadloze infrastructuur met Private LTE

Hoe realiseert u een optimale draadloze infrastructuur met Private LTE? Juist in de zorg moet uw communicatie overal én altijd betrouwbaar en veilig zijn. Dit vereist een draadloze infrastructuur die naadloos samenwerkt met de verschillende mobiele devices.

In dit webinar bespreken wij de voordelen van Private LTE als draadloze infrastructuur in de zorg. Welke keuzes moet u maken om dit draadloze netwerk zo optimaal mogelijk voor uw zorgorganisatie in te zetten? Ook de keuze voor het juiste mobiele device, zoals de alles-in-1-smartphone komt uitgebreid aan bod in dit webinar.

Hertek Care biedt naast Private LTE ook andere draadloze netwerktechnieken en is daarmee een onafhankelijke partner. Op basis van uw situatie bepalen wij samen met u het draadloze netwerk die het best past bij uw wensen, eisen, gebouwen en zorgvisie. In het webinar ‘In 7 stappen de juiste draadloze infrastructuur in de zorg’ staan wij stil bij de voor- en nadelen van verschillende draadloze communicatiesystemen.

Dit webinar is interessant voor CTO's, I&A-managers en specialisten binnen zorginstellingen die verantwoordelijk zijn voor zorgdomotica.

Webinar details

Doelgroep:
CTO's, I&A-managers en specialisten binnen zorginstellingen die verantwoordelijk zijn voor zorgdomotica
Prijs:
Gratis na registratie
Duur:
+/- 45 minuten