Een optimaal presterende draadloze infrastructuur met Wifi

Hoe realiseert u een optimale draadloze infrastructuur met Wifi? Juist in de zorg moet uw communicatie overal én altijd betrouwbaar en veilig zijn. Dit vereist een draadloze infrastructuur die naadloos samenwerkt met de verschillende mobiele devices.

In dit webinar bespreken wij de voordelen van Wifi als draadloze infrastructuur in de zorg. Welke keuzes moet u maken om dit draadloze netwerk zo optimaal mogelijk voor uw zorgorganisatie in te zetten? Ook de keuze voor het juiste mobiele device, zoals de alles-in-1-smartphone komt uitgebreid aan bod in dit webinar.

Hertek Care biedt naast Wifi ook andere draadloze netwerktechnieken en is daarmee een onafhankelijke partner. Op basis van uw situatie bepalen wij samen met u het draadloze netwerk die het best past bij uw wensen, eisen, gebouwen en zorgvisie. In het webinar ‘In 7 stappen de juiste draadloze infrastructuur in de zorg’ staan wij stil bij de voor- en nadelen van verschillende draadloze communicatiesystemen.

Met medewerking van Raymond Hendrix van Wifi Wise. Wifi Wise (re)designed en beheert Wifi-netwerken in onder meer de gezondheidszorg, onderwijs, leisure en industrie,

Dit webinar is interessant voor CTO's, I&A-managers en specialisten binnen zorginstellingen die verantwoordelijk zijn voor zorgdomotica.

Webinar details

Doelgroep:
CTO's, I&A-managers en specialisten binnen zorginstellingen die verantwoordelijk zijn voor zorgdomotica
Prijs:
Gratis na registratie
Duur:
+/- 45 minuten