'Hallo, mijn naam is SARA'

Om echt een verschil te maken én de werkdruk van zorgprofessionals te verlichten, werken SARA Robotics en Hertek intensief samen. Het eerste resultaat van deze unieke samenwerking is een koppeling tussen de sociale zorgrobot SARA en het zorgplatform Sonevo van Hertek. Wie is SARA en wat is de toegevoegde waarde van deze samenwerking voor de zorg?

SARA is een zelfstandige zorgrobot met een sociaal karakter doordacht ontworpen voor de zorg. SARA is gespecialiseerd in het verhogen van het welzijn van de bewoners en biedt ondersteuning van het zorgpersooneel waar nodig. Het Sonevo zorgplatform bewaakt en monitort cliënten op een slimme manier en informeert de zorgmedewerker op een wijze die past bij het zorgproces. Een 4e generatie sensor, zoals SARA, kan actief naar de cliënt reageren, bijvoorbeeld naar aanleiding van onbegrepen gedrag. De kracht van het Sonevo zorgplatform en het sociale karakter van SARA resulteren in een nieuwe dimensie van Sonevo Smart Sensoring. In het webinar bepreken wij verschillende ervaringen van zorginstellingen met SARA en de voordelen van de koppeling met het Sonevo zorgplatfom waarbij de gekoppelde data van SARA en Sonevo nieuwe inzichten én mogelijkheden geven. Dit webinar is interessant voor CTO's, I&A-managers en specialisten binnen zorginstellingen die verantwoordelijk zijn voor zorgdomotica en -technologie.

Webinar details

Doelgroep:
CTO's, I&A-managers en specialisten binnen zorginstellingen die verantwoordelijk zijn voor zorgdomotica en -technologie.
Prijs:
Gratis na registratie
Duur:
+/- 30 minuten
Sprekers:
Specialisten van SARA Robotics en Hertek