Momo BedSense verbetert meer dan alleen de nachtrust

Momo Bedsense is een nieuwe generatie bedsensor die gedetailleerd een cliënt op bed monitort en de veiligheid van cliënten verhoogt. Deze bedsensor geeft, naast het feit of iemand in of uit bed is, gedetailleerde informatie over de cliënt (zoals bijvoorbeeld de hartslag, druk, lighouding en trillingen).

Ook geeft de bedsensor aan wanneer iemand wakker gaat worden zodat de zorg op tijd is om ondersteuning te bieden bij het opstaan bij cliënten met een hoog valrisico. Doorligplekken (decubitus) worden voorkomen omdat de bedsensor bijhoudt wanneer iemand voor het laatst gedraaid is en een signaal stuurt naar het zorgpersoneel. Dit en nog veel meer komt aan bod tijdens dit webinar waarbij wij u uitgebreid informeren over de mogelijkheden van de Momo Bedsense.

Dankzij de integratie met het Sonevo zorgplatform is er altijd gedetailleerde informatie voor de zorgmedewerker beschikbaar. Niet alleen is een overzicht te zien wie slaapt of niet, ook is afwijkend slaapgedrag zo snel inzchtelijk

Dit webinar is interessant voor CTO's, I&A-managers en specialisten binnen zorginstellingen die verantwoordelijk zijn voor zorgdomotica.

Dit webinar is interessant voor CTO's, I&A-managers en specialisten binnen zorginstellingen die verantwoordelijk zijn voor zorgdomotica.

Webinar details

Doelgroep:
CTO's, I&A-managers en specialisten binnen zorginstellingen die verantwoordelijk zijn voor zorgdomotica
Prijs:
Gratis na registratie
Duur:
+/- 45 minuten