NightWatch; aanvalsdetectie voor cliënten met epilepsie

NightWatch is speciaal ontwikkeld om klinisch urgente epilepsie aanvallen te detecteren tijdens de slaap, zodat een zorgverlener gealarmeerd kan worden. Het zorgpersoneel kan dan snel en adequaat de juist zorg verlenen.

NightWatch is een armband met meerdere sensoren en algoritmen die diverse situaties detecteren, zoals bijvoorbeeld een verhoging van de hartslag bij een tonische aanval of tonisch-clonische bewegingen. Hertek is actief betrokken bij het NightWatch systeem die samen met Nederlandse neurologen is ontwikkeld en aangeraden wordt door epilepsie verenigingen. Een grote studie waaraan een grote groep patiënten duizenden nachten heeft deelgenomen, heeft aangetoond dat NightWatch 96% van de meest gevaarlijke aanvallen detecteert en zorgpersoneel vroegtijdig alarmeert.

Dankzij de integratie met het Sonevo zorgplatform is er altijd gedetailleerde informatie voor de zorgmedewerker beschikbaar, zowel over de reden van het alarm, als over de status. Deze informatie is ook beschikbaar voor de neuroloog, zodat men direct meer inzicht heeft in het aantal en het verloop van de insulten.

In dit webinar bespreken wij, samen met NightWatch, de actuele ontwikkelingen van dit product en hoe NightWatch, gekoppeld aan Sonevo, van toegevoegde waarde is voor de zorg.

Dit webinar is interessant voor CTO's, I&A-managers en specialisten binnen zorginstellingen die verantwoordelijk zijn voor zorgdomotica.

Webinar details

Doelgroep:
CTO's, I&A-managers en specialisten binnen zorginstellingen die verantwoordelijk zijn voor zorgdomotica
Prijs:
Gratis na registratie
Duur:
+/- 30 minuten