Webinar: 'Smartphones in de zorg'

U herkent het vast en zeker, terwijl u belt met uw smartphone in een gebouw is de gesprekskwaliteit ineens slecht of valt de verbinding weg. Indien er sprake is van een urgente situatie reageert u daardoor minder snel.

De kans is in dit geval groot dat u met een standaard smartphone, ofwel een consumenten smartphone werkt. Logisch dat veel zorgorganisaties smartphones inzetten, ze bieden heel veel functionaliteit in één device waardoor het medewerkers maximaal ondersteunt. Het gebruik van het verkeerde type heeft echter precies het tegenovergestelde effect. Maar hoe kiest u de juiste smartphone voor uw zorgorganisatie? En welke voordelen heeft een smartphone die speciaal is ontworpen voor de zorg?

In de webinar ‘Smartphones in de zorg‘, geven onze specialisten u tips bij de keuze voor een smartphone specifiek voor de zorg. Wij behandelen de smartphone vanuit de functionele mogelijkheden en de toepassing in de praktijk. Dit webinar is interessant voor CTO's, I&A-managers en specialisten binnen zorginstellingen die verantwoordelijk zijn voor mobiele communicatie en zorgtechnologie.

Webinar details

Doelgroep:
CTO's, I&A-managers en specialisten binnen zorginstellingen die verantwoordelijk zijn voor mobiele communicatie en zorgtechnologie
Prijs:
Gratis na registratie
Duur:
+/- 40 minuten