Webinar: 'Succesvolle adoptie van nieuwe zorgtechnologie’

Veel organisaties zetten in op de implementatie van nieuwe technologieën. Echter, na implementatie van de technologie blijkt dat deze niet efficiënt wordt toegepast en niet voldoet aan de hoge verwachtingen.

Adoptie van nieuwe technieken is niet vanzelfsprekend en verdient aandacht. In de webinar ‘Succesvolle adoptie van nieuwe zorgtechnologie’ bespreken onze specialisten hoe intensieve begeleiding van zorgmedewerkers resulteert in maximale adoptie van nieuwe technologie. We nemen u mee in de te nemen stappen, startende ruim voor de implementatie tot ruim erna. Of wellicht kent dit traject wel geen einde? Welke rol kan de Hertek e-Campus hierin betekenen?

Als gastspreker sluit Linda Stitselaar aan. Linda werkt op de afdeling I&A bij Stichting Philadelphia Zorg. Dagelijks heeft zij te maken met de adoptie van nieuwe technieken door zorgmedewerkers. Hoe realiseert Philadelphia succesvol de adoptie van nieuwe technieken? Centraal hierin staat de zorgprofessional als eindgebruiker die nieuwe technieken omarmt en blijft gebruiken.

Dit webinar is interessant voor CTO's, I&A-managers en specialisten binnen zorginstellingen die verantwoordelijk zijn voor de adoptie van nieuwe zorgtechnologie.

Webinar details

Doelgroep:
CTO's, I&A-managers en specialisten binnen zorginstellingen die verantwoordelijk zijn voor de adoptie van nieuwe zorgtechnologie.
Prijs:
Gratis na registratie
Duur:
+/- 40 minuten