Webinar: 'Succesvolle adoptie van nieuwe zorgtechnologie’

Veel organisaties zetten in op de implementatie van nieuwe technologieën. Echter, na implementatie van de technologie blijkt dat deze niet efficiënt wordt toegepast en niet voldoet aan de hoge verwachtingen.

Adoptie van nieuwe technieken is niet vanzelfsprekend en verdient aandacht. In de webinar ‘Succesvolle adoptie van nieuwe zorgtechnologie’ op donderdag 7 oktober om 10.00 uur bespreken onze specialisten hoe intensieve begeleiding van zorgmedewerkers resulteert in maximale adoptie van nieuwe technologie. We nemen u mee in de te nemen stappen, startende ruim voor de implementatie tot ruim erna. Of wellicht kent dit traject wel geen einde? Welke rol kan de Hertek e-Campus hierin betekenen? Dit webinar is interessant voor CTO's, I&A-managers en specialisten binnen zorginstellingen die verantwoordelijk zijn voor de adoptie van nieuwe zorgtechnologie.

Wilt u de webinar volgen maar bent u niet beschikbaar op die datum? Meld u dan toch aan en kijk de webinar op een later tijdstip terug.

Webinar details

Doelgroep:
CTO's, I&A-managers en specialisten binnen zorginstellingen die verantwoordelijk zijn voor de adoptie van nieuwe zorgtechnologie.
Prijs:
Gratis na registratie
Datum en tijd:
Donderdag 14 oktober om 10.00 uur
Duur:
+/- 40 minuten