Brandblussing

Hi-Safe - onderdeel van Hertek - borgt uw bedrijfscontinuïteit door het beperken van brandschade aan bedrijfsmiddelen. Hi-Safe biedt u een unieke onderhoudsarme brandblusoplossing.

Whitepaper 'De indirecte gevolgen van een bedrijfsbrand

In deze whitepaper bespreken wij de indirecte gevolgen van een bedrijfsbrand. Ook geven wij tips over hoe u de gevolgen kan beperken of zelfs een brand kan voorkomen.

Vraag de whitepaper aan

Bescherming van uw kritische infrastructuur

Meer dan 50% van de bedrijfsbranden ontstaat in ruimten met kritische infrastructuur (servers of machines), en in ruimten met gevaarlijke en/of brandbare stoffen. Deze branden veroorzaken 80% van het totale schadebedrag in Nederland als gevolg van binnenbranden. Een binnenbrand verspreidt zich snel langs bekabeling in muren en plafonds. Dan telt elke seconde. Bij Hi-Safe vindt u unieke combinaties van blusmiddelen en blusprincipes in diverse betrouwbare en onderhoudsarme blusoplossingen. Het assortiment is samengesteld uit hoogwaardige blustechnologie en effectieve blusmiddelen op basis van chemische blusgassen, inert blusgas, CO2-blusgas en water. Met een betrouwbare maatwerk-brandblusoplossing garandeert Hi-Safe de veiligheid van mensen en bedrijfsmiddelen in uw gebouw(en). Hi-Safe bepaalt samen met u welke blusmethode het beste in uw ruimte(n) past. De automatische blusoplossingen van Hi-Safe zijn altijd gericht op uw situatie en wensen.

“In tegenstelling tot blussen met een sprinklerinstallatie blijft de schade tot een minimum beperkt wanneer er met een blusgasinstallatie wordt geblust. De blusgasinstallaties van Hi-Safe hebben bij ons bewezen dat ze honderd procent betrouwbaar zijn. Hi-Safe is een flexibele organisatie met veel knowhow in huis.”

Gerrit Beens, projectleider Betap

Wat u echt moet weten over blusgassen

De whitepaper 'Basiskennis blusgassen', biedt u een interessante kijk op de mogelijkheden van blusgassen: hoe weet u welk blusgas voor uw specifieke situatie geschikt is? En welke normen gelden in Nederland voor blusgasinstallaties? De antwoorden op al deze vragen en specifieke kenmerken komen uitgebreid aan bod.

Vraag de whitepaper over blusgassen aan

Klantgericht maatwerk en meesterwerk

Voor de gehele Hertek Groep is maatwerk de standaard. Ieder gebouw, elke klantwens en ieder budget is immers anders. U kunt bij Hertek terecht van een standalone blusoplossing tot een multidisciplinaire totaaloplossing op het gebied van brandblussing, brandbeveiliging, noodverlichting, ontruimingsalarmering, explosie-onderdrukking, communicatie en zorgdomotica. Hertek is graag uw partner voor het waarborgen van veiligheid, welzijn, continuïteit voor mensen en bedrijfsmiddelen in gebouwen.