Hertek Care

Hertek Care biedt unieke zorgoplossingen, zoals leefcirkels en toezichthoudende domotica, waarbij wij samen met u werken aan belevingsgerichte zorg.

Ruim 20 jaar ervaring met zorgprocessen en veel succesvolle domotica-implementaties bewijzen dat Hertek Care bij zorgorganisaties een enorme kwaliteits- en efficiencyslag bereikt. Zorg en veiligheid zit in ons DNA en daar profiteren uw cliënten en medewerkers van.

Mensenwerk en maatwerk

Zorgverlening is en blijft mensenwerk en maatwerk. Hertek Care adviseert en implementeert, met al haar expertise, klantgerichte zorgtechnologie en -domotica. Doordat Hertek Care uitgaat van uw zorgprocessen, doelgroepen en gebouw(en) vindt u gegarandeerd de best passende oplossing ter verbetering en vereenvoudiging van uw zorgverlening. Alleen dan zorgt technologie voor maximale ondersteuning van uw cliënten, medewerkers en processen.

Sonevo Infographic

Innovatieve domotica-oplossingen

Hertek Care biedt u verschillende, slimme oplossingen voor het verbeteren van de zorgverlening aan uw cliënten en het in toom houden van de zorgkosten. De kern van deze oplossing, het Sonevo platform, bestaat uit innovatieve domoticatechnologie die Hertek Care voor alle zorgmarkten heeft ontwikkeld. Met dit platform beschikt u over mogelijkheden om de zorg te verbeteren en de veiligheid van uw cliënten beter te bewaken. Sonevo bestaat uit oplossingen op het gebied van verpleegoproep, nachtverpleging, domotica en sensoren, videomonitoring, sociale alarmering, biodynamische verlichting, dwaalpreventie en -detectie en valpreventie.

Communicatie-oplossingen voor missiekritische situaties

In professionele omgevingen is een flexibele en betrouwbare communicatie-oplossing als basis essentieel. Na een zorgvuldige risico-inschatting van mogelijke calamiteiten en uw veiligheidseisen en -wensen, stelt Hertek Care op maat een communicatie-oplossing samen, on premise of vanuit de cloud. Dit doen we voor uiteenlopende branches, niet alleen in de zorg, maar ook in de industrie, justitie, dienstverlening en hospitality.

Brochure Hertek Care

Hertek biedt u verschillende, slimme oplossingen voor het verbeteren van de zorgverlening aan uw cliënten en het in toom houden van de zorgkosten. Daarnaast bieden wij u ook een totaalpakket aan servicegerichte diensten. Bekijk de volledige dienstverlening in onze brochure.

Vraag de brochure van Hertek Care aan

Onze klantadviseurs

Kortom, onze klantadviseurs vertellen u graag hoe ook u het welzijn voor uw cliënten, bezoekers en medewerkers met onze oplossingen verbetert. Neem gerust contact met ons op voor een informatief kennismakingsgesprek.