Zorgdomotica

De zorgvraag stijgt en wordt individueler en complexer terwijl budgetten onder druk staan. Hertek biedt unieke zorgoplossingen, zoals leefcirkels en toezichthoudende domotica, waarbij we samen met u werken aan belevingsgerichte zorg. Ruim 20 jaar ervaring met zorgprocessen en veel succesvolle domotica-implementaties bewijzen dat Hertek bij zorgorganisaties een enorme kwaliteits- en efficiencyslag bereikt. Zorg en veiligheid zitten in het DNA van onze medewerkers en daar profiteren uw cliënten en medewerkers van.

Maatwerk en mensenwerk

Zorgverlening is en blijft mensenwerk en maatwerk. Hertek adviseert en implementeert, met al haar expertise, klantgerichte zorgtechnologie en -domotica. Doordat Hertek uitgaat van uw zorgprocessen, doelgroepen en gebouw(en) vindt u bij Hertek gegarandeerd de best passende oplossing om uw zorgverlening te verbeteren en te vereenvoudigen. Alleen dan zorgt technologie voor maximale ondersteuning van uw cliënten, medewerkers, en processen.

Domotica verbetert en vereenvoudigt zorgverlening

Hertek helpt u met slimme domoticatechnologie om de zorg binnen uw zorgorganisatie te verbeteren en te vereenvoudigen. Bijvoorbeeld een lagere werkdruk voor uw zorgmedewerkers door toezichthoudende domotica levert meer ruimte op voor persoonlijk contact met uw cliënten. De juiste verlichting biedt uw cliënten een betere nachtrust en resulteert in minder medicijnengebruik. Het creëren van leefcirkels biedt de cliënt meer zelfstandigheid en eigen regie.

Sonevo Infographic

Brochure Hertek Care

Hertek biedt u verschillende, slimme oplossingen voor het verbeteren van de zorgverlening aan uw cliënten en het in toom houden van de zorgkosten. Daarnaast bieden wij u ook een totaalpakket aan servicegerichte diensten. Bekijk de volledige dienstverlening in onze brochure.

Vraag de brochure van Hertek Care aan

Innovatieve domotica-oplossingen

Samen met zorgmanagers ontwerpt en implementeert Hertek haar succesvolle en innovatieve oplossingen onder de naam Sonevo. U creëert hiermee een veilige en prettige leef- en werkomgeving voor uw cliënten en medewerkers. Sonevo is uitermate geschikt voor ouderenzorg, gehandicaptenzorg, ziekenhuizen of psychiatrische opvang. Het multifunctionele Sonevo platform is flexibel inzetbaar, uiterst betrouwbaar en ondersteunt in iedere situatie het waken over de veiligheid, gezondheid en vrijheid van uw cliënten.

“De oplossingen van Hertek zijn degelijk en betrouwbaar. Hertek is erg servicegericht en kent de regelgeving nog beter dan wij, schrijft onze meeste programma’s van eisen en adviseert waar nodig. Zodoende schrijven we in de meeste nieuwbouw- en renovatieplannen Hertek voor. Wij hebben geen behoefte aan cowboys die stunten met systemen. Geef ons maar de zekerheid van Hertek.”

Triade Flevoland

Whitepaper 'De impact van nieuwe zorgtechnologie op bestaande zorgprocessen'

De keuze voor nieuwe zorgtechnologie heeft een grote impact op uw zorgorganisatie. In deze whitepaper delen wij onze ervaringen met de implementatie van nieuwe zorgdomotica, in de hoop uw organisatie handvatten te geven bij de realisatie van uw visie.

Whitepaper downloaden

Flexibel, open en merkonafhankelijk

Met Sonevo, het centrale IP-platform dat in verbinding staat met alle zorgdomotica, communicatiesystemen en aanverwante diensten binnen een zorgorganisatie, bent u voorzien van een toekomstgerichte oplossing. Sonevo is merkonafhankelijk en integreert naadloos met diverse systemen voor zorgalarmering, videomonitoring, sensoring, domotica en communicatie. Een koppeling met de meeste (IP)DECT, Voice over Wifi en (Private) GSM oplossingen is mogelijk. Het ondersteunt open protocol standaarden zoals SIP en beschikt over de laatste generatie toezichthoudende domotica. Uw zorgmedewerkers hebben met de Sonevo App een veelzijdig communicatiemiddel in handen met alle benodigde informatie en functies. Sonevo faciliteert uw zorgorganisatie vanuit uw eigen locatie (on premise installatie) of vanuit een datacenter via een (private) cloud. Flexibiliteit en schaalbaarheid gegarandeerd!

Sonevo biedt u ingenieuze functionaliteiten voor verpleegoproep, sociale alarmering, centrale nachtzorg, videomonitoring, dwaaldetectie en leefcirkels, toezichthoudende domotica, valpreventie, managementinformatie en leefstijlmonitoring, intercom en toegangscontrole en biodynamische verlichting.

Zorgdomotica - St. Joseph en Ineke (1500) (16.9)