De stappen naar duurzame implementatie van effectieve zorgtechnologie

Hoe zorgt u er voor dat u ook in te toekomst kwalitatieve zorg blijft leveren? Met zorgtechnologie werken zorgmedewerkers efficiënter en besteden ze meer tijd aan cliënten. Hertek Care begeleidt u met een duurzame implementatie van effectieve zorgtechnologie uiteraard conform uw zorgvisie en passend binnen de Wet zorg en dwang.

Uw visie staat centraal en stapsgewijs legt u het juiste fundament voor zorgvernieuwing waarvan uw zorgorganisatie profiteert, vandaag én in de toekomst. Uw visie is bepalend voor onder meer de draadloze infrastructuur, het communicatie device en de wijze waarop u zorgdomotica toepast. Maar hoe gaat u om met procesverandering, de adoptie door uw medewerkers en zorgt u ervoor dat data uw zorgproces verbeterd? Wij ondersteunen u met iedere stap, zodat technologie zorgt voor maximale ondersteuning van uw cliënten, medewerkers en processen. In iedere fase van het implementatieproces hanteren wij deze stappen met als doel een duurzame implementatie van effectieve zorgtechnologie te waarborgen. Start u met zorgvernieuwing of wilt u een beeld hebben van uw huidige situatie? Doe dan de gratis '6 stappen-analyse'.

Doe de '6 stappen-analyse'

Met de '6 stappen-analyse' verkrijgt u een goed beeld over uw huidige situatie betreffende de toepasbaarheid van zorgtechnologie. Met uw zorgvisie als uitgangspunt toetsen onze specialisten uw huidige situatie. Na de 6-stappen analyse ontvangt u een overzichtelijke en gedetailleerde rapportage, voorzien van een advies passend. Deze analyse kunt u gebruiken als startpunt voor zorgvernieuwing.

Doe de '6 stappenanalyse'

Met de '6 stappenanalyse' verkrijgt u een goed beeld over uw huidige situatie betreft (de toepasbaarheid van) zorgtechnologie. Met uw zorgvisie als uitgangspunt toetsen onze specialisten uw zorgorganisatie, waarbij wij verder kijken dan alleen technologie. U ontvangt een overzichtelijke en gedetailleerde rapportage en advies die u kunt gebruiken als startpunt voor zorgvernieuwing binnen uw zorgvisie.

Doe de '6 stappenanalyse'

Stap voor stap

Wij ondersteunen u bij iedere stap en gaan uit van uw visie en zorgproces. Op deze wijze ondersteunt technologie uw cliënten, medewerkers en processen maximaal.

Draadloze infrastructuur

Draadloze communicatie speelt een belangrijke rol in de zorg. Een modern communicatiesysteem bestaat uit diverse componenten die samen een geïntegreerd systeem vormen. Maar hoe legt u nu de juiste fundering voor nu én in de toekomst, passend binnen de enorme groei van data?

Communicatie device

Smartphones worden ingezet om hogere productiviteit en lagere kosten te realiseren. Het gebruik van het verkeerde toestel heeft echter een tegenovergesteld effect. Waar moet u bijvoorbeeld rekening mee houden bij het toepassen van een smartphone gericht voor de zorg?

Zorgdomotica

Zorgdomotica draagt bij aan een oplossing tegen de stijgende werkdruk en geeft cliënten de gewenste vrijheid en zelfstandigheid, passend binnen de Wet zorg en dwang. Uw visie staat centraal, ook voor de keuze en wijze van toepassing van zorgdomotica.

Procesverandering

De inzet van de nieuwe zorgtechnologie heeft legio voordelen omdat zorgmedewerkers efficiënter kunnen werken en het bijdraagt aan het verbeteren van het welzijn van cliënten. Door de implementatie van nieuwe zorgtechnologie verandert er veel binnen een zorgorganisatie. Om optimaal te profiteren van nieuwe technieken is het belangrijk om een veranderproces te starten.

Adoptie

Met de implementatie van nieuwe technologie verandert er veel in uw zorgorganisatie. Adoptie van deze nieuwe oplossingen, ofwel het ‘eigen maken’, is misschien wel het belangrijkste onderdeel binnen de implementatie van nieuwe zorgtechnologie. Maar hoe zorgt u ervoor dat medewerkers de nieuwe technologie omarmen en ermee blijven werken, nu én in de toekomst?

Business intelligence

Data speelt een steeds grotere rol in de bedrijfsvoering, ook in de zorg.
De datasets (bijvoorbeeld uit verschillende systemen) bevatten een schat aan informatie, die erop wacht om te worden ontdekt. Zo kan relevante informatie uit een ‘brei’ van data worden gebruikt om het welzijn van uw cliënten en uw zorgproces te verbeteren.
Maar hoe pakt u dit aan?

Sonevo: flexibel, open en merkonafhankelijk

Met Sonevo, het centrale platform dat in verbinding staat met alle zorgdomotica, communicatiesystemen en aanverwante diensten binnen een zorgorganisatie, bent u voorzien van een toekomstgerichte oplossing. Sonevo is merkonafhankelijk en integreert naadloos met diverse systemen. Uw zorgmedewerkers hebben met de Sonevo App een veelzijdig communicatiemiddel in handen met alle benodigde informatie en functies. Sonevo faciliteert uw zorgorganisatie vanuit uw eigen locatie of vanuit een datacenter. Flexibiliteit en schaalbaarheid gegarandeerd!

Sonevo Infographic