Veilig over de eindstreep bij O’Learys in Mall of The Netherlands

Leidschendam

Installatiebedrijf

Elektro technisch installatie bureau van Ginderen

In Mall of The Netherlands in Leidschendam zit Sports Bar en Restaurant O’Learys gevestigd. De plek waar families, vrienden en collega’s genieten van sport en spel onder het genot van typisch Amerikaanse hapjes en drankjes. Veiligheid is voor O’Learys topsport en vertrouwt daarom op de noodverlichting van Hertek om bezoekers en medewerkers in geval van nood veilig over de eindstreep te brengen.

Vanwege de hoge plafonds was wireless noodverlichting voorgeschreven in het bestek. Van Ginderen Elektrotechnisch Installatiebureau heeft spanningsrailarmaturen voor de algemene verlichting geïnstalleerd op de reeds aanwezige spanningsrails. Voor de noodverlichting heeft Van Ginderen samen met Hertek de mogelijkheden bekeken voor wireless spanningsrailarmaturen; Hertek had deze voorheen alleen in decentrale uitvoering. De nieuwe wireless armaturen worden gevoed vanuit de spanningsrail en zijn overal te plaatsen én eenvoudig uit te lezen vanaf een makkelijk bereikbare plaats. De klantwensen zijn hierbij altijd het uitgangspunt geweest. De drie verdiepingen tellende sports bar en het restaurant zijn uitgerust met HRN100 pictogramarmaturen en compacte spots uit de HRN200 serie.

O’Learys

O’Learys is een informeel familierestaurant in de stijl van een typische Boston sport bar. Deze familiaire setting is wereldwijd toegepast waardoor je op iedere locatie dezelfde ambiance beleeft. De oorsprong van O’Learys ligt in Zweden maar is internationaal uitgegroeid naar de rest van Scandinavië, Duitsland, Nederland, Frankrijk, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Bij O’Learys beleef je een complete ervaring met een combinatie van sport, Amerikaanse hapjes en maaltijden in een vriendelijke en sportieve sfeer met muziek en andere entertainment.

Van Ginderen

Van Ginderen Elektrotechnisch Installatiebureau is al sinds 1970 het bedrijf voor Den Haag en omstreken voor elektrotechniek, inbraakbeveiliging, telefoon, data/netwerk, brandmeldinstallaties, camera installaties, intercom, videofoon en aanverwante zaken. Uiteraard heeft Van Ginderen ook een 24 uurs storingsdienst. Van Ginderen doet het gewoon!