Ontruimingsalarminstallatie modernisering biedt kostenvoordelen voor SilverDome

Zoetermeer

Silverdome

Installatiebedrijf

All Inn Beveiligingssystemen

Met een nieuwe gecertificeerde ontruimingsalarminstallatie (type A) van Hertek heeft All Inn Beveiligingssystemen ervoor gezorgd dat SilverDome aan de modernste brandbeveiligingseisen voldoet. Ook profiteert Silverdome van aanzienlijke kostenvoordelen.

Behoefte klant

De multifunctionele ijshal SilverDome in Zoetermeer had een nieuwe, gecertificeerde ontruimingsalarminstallatie (type A) nodig om aan de normen voor brandveiligheid te voldoen. Het moest snel en de installatie mocht de continuïteit van het complex niet hinderen.

Silverdome

Oplossing

All Inn beveiligingssystemen heeft een nieuwe ontruimingsalarminstallatie van Hertek binnen de afgesproken termijn geïnstalleerd. De ontruimingsalarminstallatie (type A) bevat één systeemkast en 248 luidsprekers in drie varianten. De ontruimingalarmsinstallatie is in één keer gecertificeerd door een onafhankelijk inspectiebureau. Ook heeft All Inn diverse besparingen voor de opdrachtgever gerealiseerd door de regelgeving en het PvE nauwkeurig na te leven.

Silverdome

“Wij hebben een groot deel van de bekabeling hergebruikt om kosten te besparen. De samenwerking met Hertek is aanbevelingswaardig.”

Johnny Etten, directeur All Inn beveiligingssystemen