Zorgsysteem met dwaalbescherming geeft cliënten van Middin bewegingsvrijheid én veiligheid

Rijswijk

Middin biedt onder andere ondersteuning en zorg op woonlocaties aan mensen met een verstandelijke, lichamelijke of meervoudige beperking.

Behoefte klant

Middin wilde een veelzijdig zorgsysteem, waardoor haar cliënten zowel van bewegingsvrijheid genieten als ook goed beschermd zijn.

Oplossing

Hertek heeft voor diverse woonlocaties een zorgsysteem met dwaalbescherming verzorgd. Het zorgsysteem voorziet ook in de traceerbaarheid van personen en in het akoestische uitluisteren.

“Techniek kun je niet opleggen, medewerkers moeten zich er veilig bij voelen. Dat betekent bruggen bouwen voor hen, maar ook voor leveranciers. Natuurlijk moeten de systemen werken, maar ik selecteer primair op gedrag. Hertek begrijpt heel goed dat het bij ons niet gaat om technische oplossingen, maar om zorgoplossingen. Hertek gaat voor een langdurige relatie, heeft kennis van zaken en is sterk in goed opdrachtnemerschap. Samen ontwikkelen wij een sensiviteit voor zorg. Dat is voor ons de basis om met domotica te investeren in het zorghuis van de toekomst.”