Beveilingsoplossing verbetert zorg aan en bewaking van cliënten Triade

Rijswijk

Triade biedt in Flevoland en omgeving gehandicaptenzorg in beschermde woonomgevingen, onder andere voor mensen met verstandelijke, meervoudige, sociale of geestelijke beperkingen.

Behoefte klant

Triade zocht een complete beveiligingsoplossing voor de zorg aan en bewaking van haar cliënten in kleine huiselijke groepswoningen. De beveiligingsbehoefte omvatte twee systemen. Ten eerste een zorgsysteem met akoestische bewaking in nieuwbouw- en renovatiewoningen, gekoppeld aan de centrale (nacht)zorglocatie. En daarnaast een brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie voor de zorgwoningen, inclusief doormelding naar de regionale alarmcentrale.

Oplossing

Hertek heeft Penta brandmeldcentrales geleverd en inbedrijfgesteld. De cliënten zijn sterk afhankelijk van zorg en toezicht. Daarom heeft Hertek een aantal woningen uitgerust met akoestische bewaking. In de toekomst zal Hertek de woningen waarschijnlijk voorzien van het nieuwe IP-zorgsysteem, waardoor Triade haar cliënten nog efficiënter en beter kan bewaken.

“De systemen van Hertek zijn degelijk en betrouwbaar, en we kunnen volstaan met één onderhoudspartner. Bovendien is Hertek erg servicegericht. De medewerkers van Hertek kennen de regelgeving nog beter dan wij, schrijven onze meeste PvE’s en adviseren waar nodig. Zodoende schrijven we in de meeste nieuwbouw- en renovatieplannen Hertek voor. Wij hebben geen behoefte aan cowboys die stunten met systemen. Geef ons maar de zekerheid van Hertek.”

Triade