Zorg- en communicatiesysteem ondersteunt ouderenzorg VITA

Rijen

Installatiebedrijf

Vriend BV totaalinstallateur

Hertek heeft met een schaalbaar zorg- en communicatiesysteem gezorgd voor de efficiënte ondersteuning bij de ouderenzorg. Een veilig en fijn gevoel voor medewerkers, cliënten en hun familie.

Over VITA Stichting Maasduinen

Het nieuwe zorgcomplex VITA in Gilze en Rijen maakt deel uit van de Sichting Maasduinen. In hartje Rijen biedt VITA woon- en zorgfaciliteiten voor ouderen.

Behoefte klant

VITA was op zoek naar moderne faciliteiten voor zorg en communicatie om de levensbehoeften van ouderen maximaal te vervullen.

Oplossing

Hertek heeft een schaalbaar zorg- en communicatiesysteem verzorgd. De bewoners hebben een halszender en alle kamers en centrale ruimten zijn voorzien van een oproepunit. Zorgoproepen en calamiteitenmeldingen worden doorgeschakeld naar diverse DECT-toestellen. Het brandmeldsysteem is aan het DECT-systeem gekoppeld voor snelle en veilige alarmering. Daarmee zijn de zorgverlening en brandbeveiliging maximaal geborgd.

“Het zorgsysteem is enorm betrouwbaar, heeft veel uitbreidingsmogelijkheden en is dus geschikt voor onze groei van 78 naar 130 bewoners. Het brandmeldsysteem laten we dan waarschijnlijk door Hertek moderniseren. Hertek biedt op en top veilige, gecertificeerde apparatuur en heeft altijd een luisterend oor. Er werken fijne, gekwalificeerde mensen, die ook nog weten hoe ze met onze bewoners om moeten gaan. Die service sluit goed aan op onze eigen dienstverlening.”

VITA