Communicatie

Bij Hertek vindt u gegarandeerd een passende en betrouwbare communicatieoplossing voor missiekritische situaties in uw gebouw(en) en op uw terrein(en).

Communicatieoplossingen voor missiekritische situaties

Bij een calamiteit telt iedere seconde. Om paniek en letsel bij uw cliënten te voorkomen en mensenlevens te redden is betrouwbare communicatie essentieel voor de efficiency en kwaliteit van uw hulpverlening. Hertek levert slimme en betrouwbare communicatieoplossingen die perfect aansluiten bij omgevingen en processen waar 24/7 missiekritische communicatie vereist is. Zo creëert u een veilige werk- en verblijfsomgeving voor uw medewerkers, bezoekers, gasten, cliënten en/of patiënten.

Sonevo Infographic

Betrouwbaar maatwerk

Uw organisatie vraagt om een unieke maatwerkoplossing. In professionele omgevingen is een flexibele en betrouwbare communicatieoplossing als basis essentieel. Na een zorgvuldige risico-inschatting van mogelijke calamiteiten en uw veiligheidseisen en -wensen, stelt Hertek op maat een communicatieoplossing samen, on premise of vanuit de cloud. Dit doen we voor uiteenlopende branches, waaronder: gezondheidszorg, industrie, justitie, dienstverlening en hospitality.

Whitepaper 'Smartphones in de zorg'

Zorgorganisaties zetten smartphones in om een hogere productiviteit en lagere kosten te realiseren. Het gebruik van het verkeerde apparaat heeft echter precies het tegenovergestelde effect. Deze whitepaper legt u uit waarom.

Vraag de whitepaper 'Smartphones in de zorg' aan

Altijd een kwalitatief hoogwaardig telefoongesprek kunnen voeren tussen hulpverleners kan voldoende zijn. Voor de meer kritischere processen en situaties in uw organisatie zijn NEN2575-4 of ATEX gecertificeerde messaging- en persoonsbeveiligingsoplossingen uitermate geschikt. Als communicatieplatform biedt Hertek u diverse wireless technologieën zoals: Wifi, Private GSM, IP-DECT, VaMo en Paging. Rekening houdend met uw situatie en wens voegen we hier de meeste geschikte handsets of smartphones aan toe met functies zoals interactieve messaging, persoonsbeveiliging en stille ontruiming. Hertek adviseert u graag over de best passende oplossing.

Communicatie

“Hertek heeft ons in het gehele traject goed geholpen. Ook is de service geborgd. Bij een storing is er binnen de afgesproken responstijd een servicemonteur aanwezig. Hertek voldoet helemaal aan onze verwachtingen. Om die reden hebben we de Hertek oproepoplossing uitgebreid tot achttien wooneenheden.”

Bartiméus