Soteria brandmeldcomponenten: Betrouwbare brandveiligheidsoplossingen

Bij Hertek zijn we toegewijd aan het bieden van hoogwaardige brandveiligheidsoplossingen die voldoen aan de strengste normen van betrouwbaarheid en prestaties. Op deze pagina introduceren we u graag tot de innovatieve melders en signaalgevers van Soteria, die worden gekenmerkt door hun geavanceerde technologie en bewezen effectiviteit.

  • Verbeterde betrouwbaarheid van rookdetectie
  • Minder nodeloze alarmen
  • Eenvoudige installatie met een nieuwe easy-fit basis en een isolator in de kop
  • PureLight®-technologie
  • Een slank en stijlvol ontwerp met laag profiel of verzonken ontwerp
  • Compatibel met XP95 & Discovery protocollen*
  • Gecertificeerd conform relevante NEN-EN 54 normen

*Uitgezonderd Soteria slicer signaalgevers

Optische melders van Soteria

De optische melders van Soteria zijn ontworpen om rookontwikkeling te detecteren met een ongeëvenaarde nauwkeurigheid. Deze geavanceerde melders maken gebruik van optische sensortechnologie om snel te reageren op rook, waardoor een snelle respons op brandgevaar wordt gegarandeerd.

Multisensor melders

Soteria multisensor melders combineren verschillende detectietechnologieën waardoor de veiligheid van gebouwen wordt verbeterd en nodeloze brandmeldingen kunnen worden gereduceerd. Door het gebruik van verschillende sensoren kunnen deze melders snel en nauwkeurig reageren op verschillende soorten branden, waardoor de veiligheid van gebouwen wordt verbeterd.

Hand(brand)melders van Soteria

De hand(brand)melders van Soteria bieden een betrouwbare en gebruiksvriendelijke methode om handmatig een brandalarm te activeren in noodsituaties. Deze handmelders zijn ontworpen met de nadruk op duurzaamheid en betrouwbaarheid, waardoor ze een essentieel onderdeel zijn van een effectieve brandbeveiligingsstrategie.

Signaalgevers van Soteria

Soteria signaalgevers zorgen voor duidelijke waarschuwingssignalen in geval van calamiteiten. Deze betrouwbare signaalgevers zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen van prestaties en betrouwbaarheid, waardoor ze essentieel zijn voor een effectieve evacuatie en brandbestrijding.

CoreProtocol

Ontdek het geavanceerde CoreProtocol® - een baanbrekende technologie die de kern vormt van een betrouwbare brandmeldinstallatie (BMI). Met zijn nauwkeurige branddetectie en razendsnelle communicatie versnelt het CoreProtocol® de inbedrijfstelling, vereenvoudigt het onderhoud en maakt het efficiëntere communicatie mogelijk met een breed scala aan componenten.

Soteria producten

Soteria producten

Contact opnemen

(*) Dit veld is verplicht.

Relevante artikelen:

Bij Hertek streven we ernaar om u te voorzien van de beste brandveiligheidsoplossingen die voldoen aan uw specifieke behoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over Soteria melders en signaalgevers, en hoe we u kunnen helpen bij het verbeteren van de brandveiligheid in uw faciliteiten.