Private LTE

In de zorgsector lopen kritische primaire processen vaak over een draadloos netwerk. De smartphones van zorgmedewerkers, voorzien van alarm en ECD apps, zijn daarvan een voorbeeld. Het is daarom vanzelfsprekend dat dit netwerk uitermate betrouwbaar, veilig en onafhankelijk moet zijn.

Whitepaper draadloze communicatienetwerken in de zorg

Draadloze communicatie speelt al decennia een belangrijke rol in de zorg. In deze Whitepaper helpen wij u bij het maken van een juiste keuze voor een draadloze infrastructuur. Op basis van diverse invalshoeken bespreken wij de voor- en nadelen van diverse draadloze communicatiesystemen.

Vraag de whitepaper aan

Een Private LTE netwerk voorziet u in deze behoeften en biedt u daarnaast een ruime bandbreedte, een groot draadloos bereik en schaalbaarheid.

Uw draadloze netwerk, betrouwbaar en veilig met Private LTE

Uw kritische primaire processen lopen vaak over een draadloos netwerk. Dit netwerk moet uitermate betrouwbaar, veilig en onafhankelijk moet zijn. Een Private LTE netwerk voldoet aan nog meer, zoals volledig beheer en controle over het netwerk. In deze leaflet leest u alles over Private LTE.

Vraag de leaflet over Private LTE aan

Sonevo: flexibel, open en merkonafhankelijk

Met Sonevo, het centrale platform dat in verbinding staat met alle zorgdomotica, communicatiesystemen en aanverwante diensten binnen een zorgorganisatie, bent u voorzien van een toekomstgerichte oplossing. Sonevo is merkonafhankelijk en integreert naadloos met diverse systemen. Uw zorgmedewerkers hebben met de Sonevo App een veelzijdig communicatiemiddel in handen met alle benodigde informatie en functies. Sonevo faciliteert uw zorgorganisatie vanuit uw eigen locatie of vanuit een datacenter. Flexibiliteit en schaalbaarheid gegarandeerd!

Volledig in eigen beheer

Private LTE is een geschikt alternatief voor Voice over Wifi. Het voorziet in bovenstaande behoeften en biedt daarnaast een ruime bandbreedte, een groot draadloos bereik en schaalbaarheid. Daarnaast heeft u het netwerk volledig in eigen beheer en bent u onafhankelijk van een provider (private). U bent dus eigenaar van het netwerk en heeft daar altijd de volledige controle over.

In 6 stappen de juiste zorgdomotica-oplossing

Onze specialisten u in 6 stappen naar de best passende zorgdomotica-oplossing voor uw organisatie passend binnen de wet Zorg en Dwang. Uw visie staat centraal en stapsgewijs legt u het juiste fundament voor zorgvernieuwing waarvan uw zorgorganisatie profiteert, vandaag én in de toekomst.