Centrale nachtzorg

Met Sonevo verleent u efficiënte en betrouwbare centrale nachtzorg waarbij u een duidelijk overzicht heeft van de situatie zonder de privacy van uw cliënten te schenden. Sonevo functioneert voor de centralist als slimme ogen, oren en beheer op afstand.

Maximale ondersteuning

Sonevo bewaakt niet alleen, ook gedragspatronen van uw cliënten worden geregistreerd waarbij hun status wordt weergegeven (zoals ‘in bed’ of ‘uit kamer’). Al deze sensordata, aangevuld met de informatie uit het Elektronisch Cliënten Dossier, biedt centralisten maximale ondersteuning in hun werk.

Ontdek hoe zorgorganisaties als Triade, S&L Zorg en Stichting Daelzicht vertrouwen op centrale nachtzorg en deze toepassen om de kwaliteit van de zorgverlening te verbeteren.

Triade - Erwin Pfeiffer - 01

Centrale nachtzorg met Sonevo

Zorgorganisatie Triade in Lelystad past Sonevo toe voor monitoring van bewoners in de nacht. Het gebruiksvriendelijke en betrouwbare Sonevo monitort 's-nachts de cliëmten over verschillende locaties.

Vraag de referentie centrale nachtzorg aan

Sonevo: flexibel, open en merkonafhankelijk

Met Sonevo, het centrale platform dat in verbinding staat met alle zorgdomotica, communicatiesystemen en aanverwante diensten binnen een zorgorganisatie, bent u voorzien van een toekomstgerichte oplossing. Sonevo is merkonafhankelijk en integreert naadloos met diverse systemen. Uw zorgmedewerkers hebben met de Sonevo App een veelzijdig communicatiemiddel in handen met alle benodigde informatie en functies. Sonevo faciliteert uw zorgorganisatie vanuit uw eigen locatie of vanuit een datacenter. Flexibiliteit en schaalbaarheid gegarandeerd!

Sonevo Infographic

In 6 stappen de juiste zorgdomotica-oplossing

Onze specialisten u in 6 stappen naar de best passende zorgdomotica-oplossing voor uw organisatie passend binnen de wet Zorg en Dwang. Uw visie staat centraal en stapsgewijs legt u het juiste fundament voor zorgvernieuwing waarvan uw zorgorganisatie profiteert, vandaag én in de toekomst.

Een prettigere werkomgeving in de nachtzorg

Werken in de nacht heeft een effect op het bioritme en daarmee hoe we ons voelen. Met biodynamische verlichting creëert u een prettigere werkomgeving voor nachtzorgcentralisten. Uw nachtzorgmedewerkers zijn fitter en actiever in hun werk dat ze prettiger ervaren en beter uitvoeren. Biodynamische verlichting draagt bij aan een prettigere werkomgeving voor medewerkers in de nachtzorg, zo ook bij Severinus, waar dankzij deze verlichting de nachtzorgmedewerkers hun werk beter en met meer plezier uitvoeren.

Case Study 'Biodynamische verlichting'

Licht is van grote invloed op onze biologische klok en daarmee op hoe we ons voelen. Meer daglicht en buiten zijn, maakt ons in het algemeen energieker en opgewekter. Cliënten in de ouderenzorg en nachtzorgmedewerkers zijn beduidend in het nadeel. Lees in onze whitepaper hoe deze doelgroepen biodynamische verlichting ervaren.

Vraag de Case Study aan