Dwaaldetectie en leefcirkels

Maximale vrijheid en zelfstandigheid voor uw cliënten, dat realiseert u met dwaaldetectie en leefcirkels. Uw cliënten hebben recht op een prettige leefomgeving, bij voorkeur met een open karakter, die zoveel mogelijk lijkt op de situatie die ze vroeger kenden.

Maximale vrijheid

Sonevo dwaaldetectie en leefcirkels voorkomt ongewenst dwalen van uw cliënten en onrust bij familie en uw medewerkers. Deuren zijn altijd open, behalve wanneer een cliënt de afdeling zonder toestemming probeert te verlaten. U stelt met deze veelzijdige oplossing zowel deuren als alarmering flexibel in per cliënt. Daarmee bakent u de bewegingsvrijheid van uw cliënten nauwkeurig af in de vorm van leefcirkels. Wanneer een cliënt toch ongewenst een zone verlaat, door bijvoorbeeld mee te lopen met een bezoeker of een andere cliënt, dan stuurt het systeem direct een waarschuwing naar de dienstdoende zorgmedewerkers.

Leefcirkels XL

Met leefcirkels XL biedt u uw cliënten de mogelijkheid om zich vrij te kunnen bewegen waar ze maar willen. Tijdens een wandeling, in de winkel of gewoon thuis, uw cliënten voelen zich altijd veilig en er kan snel hulp worden geboden in geval van nood. Bescherming, veiligheid, hulp en comfort met één druk op de knop, overal ter wereld, 24/7.

Sonevo: flexibel, open en merkonafhankelijk

Met Sonevo, het centrale platform dat in verbinding staat met alle zorgdomotica, communicatiesystemen en aanverwante diensten binnen een zorgorganisatie, bent u voorzien van een toekomstgerichte oplossing. Sonevo is merkonafhankelijk en integreert naadloos met diverse systemen. Uw zorgmedewerkers hebben met de Sonevo App een veelzijdig communicatiemiddel in handen met alle benodigde informatie en functies. Sonevo faciliteert uw zorgorganisatie vanuit uw eigen locatie of vanuit een datacenter. Flexibiliteit en schaalbaarheid gegarandeerd!

Sonevo Infographic

In 6 stappen de juiste zorgdomotica-oplossing

Onze specialisten u in 6 stappen naar de best passende zorgdomotica-oplossing voor uw organisatie passend binnen de wet Zorg en Dwang. Uw visie staat centraal en stapsgewijs legt u het juiste fundament voor zorgvernieuwing waarvan uw zorgorganisatie profiteert, vandaag én in de toekomst.